Бекітемін
Мектеп меңгерушісі
_____________Оспанова С.Ж.
«Жаңаталап ауылының бастауыш мектебі» КММ балалардың
ыстық тамақтануын ұйымдастырудағы
бір апталық преспективалы ас мәзірі
2022-2023 оқу жылы
(3апта)
1-күн
Тағамдардың атауы |
Тағамның шығуы 7-10ж |
Бағасы(тг) |
ДҮЙСЕНБІ (бірінші күн) |
|
200 |
Вермишель қосылған сорпа |
200 |
200 |
Бұқтырылған сүйек еті (тұздық) |
80 |
200 |
Гарнир: қарақұмық |
100 |
150 |
Ара балы |
12 |
60 |
Сүт |
200 |
130 |
Қара бидай наны |
20 |
10 |
Барлығы: |
|
750тг |
2-күн
Тағамдардың атауы |
Тағамның шығуы 7-10ж |
Бағасы |
СЕЙСЕНБІ (екінші күн) |
|
|
Сүйек сорпасынан бұршақ сорпасы |
200 |
200 |
Сәбізден жасалған салат |
60 |
150 |
Пісірілген тауық еті |
80 |
200 |
Гарнир:пісірілген макарон |
100 |
60 |
Сүт |
200 |
130 |
Алмұрт |
200 |
130 |
Қара бидай наны |
20 |
10 |
Калорийность мөлшері,ккал |
|
|
3-күн
Тағамдардың атауы |
Тағамның шығуы 7-10ж |
Бағасы |
СӘРСЕНБІ (үшінші күн) |
|
|
Сүйек сорпасынан рассольник |
200 |
200 |
Палау (сиыр еті) |
80 |
200 |
Сүзбеше |
150 |
60 |
Шай |
200 |
130 |
Қара бидай наны |
20 |
10 |
Калорийность мөлшері,ккал |
|
|
4-күн
Тағамдардың атауы |
Тағамның шығуы 7-10ж |
Бағасы |
БЕЙСЕНБІ (төртінші күн) |
|
|
Сүйек сорпасынан жарма сорпасы |
200 |
150 |
Балғын көкөністерден жасалған салат |
60 |
100 |
Пісірілген майшабақ |
80 |
150 |
Гарнир: картоп езбесі |
100 |
100 |
Кисель |
165 |
90 |
Банан |
250 |
150 |
Қара бидай наны |
20 |
10 |
Калорийность мөлшері,ккал |
|
|
5-күн
Тағамдардың атауы |
Тағамның шығуы 7-10ж |
Бағасы |
Жұма (бесінші күн) |
|
|
Үй кеспесі сорпасы |
200 |
200 |
Бұқтырма (сиыр еті) |
80 |
200 |
Ара балы |
12 |
60 |
Ірімшік |
10 |
80 |
Мультивитаминді шырын |
165 |
50 |
Қара бидай наны |
20 |
10 |
Калорийность мөлшері,ккал |
|
|