Текст
| Мектеп меңгерушісі | |||||||||
| _____________Оспанова С.Ж. | |||||||||
| «Жаңаталап ауылының бастауыш мектебі» КММ балалардың | |||||||||
| ыстық тамақтануын ұйымдастырудағы | |||||||||
| екі апталық преспективалы ас мәзірі | |||||||||
| 2024-2025 оқу жылы | |||||||||
| 3 апта | 1-күн | 4-апта | 1-күн | ||||||
| Тағамдардың атауы | Тағамның шығуы | Бағасы | Тағамдардың атауы | Тағамның шығуы | Бағасы | ||||
| 7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | ||||||
| ДҮЙСЕНБІ (бірінші күн) | ДҮЙСЕНБІ (бірінші күн) | ||||||||
| Сүтті ботқа пшеничная маймен | 150 | 153 | Сүтті ботқа "Дружба" маймен | 150 | 153 | ||||
| Бутерброд маймен және ірімшік | 35 | 131 | Бутерброд маймен және ірімшік | 35 | 131 | ||||
| Шай сүтпен, қантпен | 200/20/5 | 55 | Шай қантпен | 200/5 | 55 | ||||
| Алма | 100 | 108 | Алма | 100 | 108 | ||||
| 2-күн | 2-күн | ||||||||
| Тағамдардың атауы | Тағамның шығуы 7-10ж | Бағасы | Тағамдардың атауы | Тағамның шығуы 7-10ж | |||||
| СЕЙСЕНБІ (екінші күн) | СЕЙСЕНБІ (екінші күн) | Тағамның шығуы 7-10ж | Бағасы | ||||||
| Палау құстың етінен | 200 | 485 | Сәбіз ірімшік аралас салаты | 60 | 59 | ||||
| Қызылша мейізмен салаты | 60 | 71 | Сиыр етінен жасалған үй қуырдағы(жаркое) | 200 | 456 | ||||
| Қара бидай наны | 20 | 15 | Қара бидай наны | 20 | 15 | ||||
| Кисель | 200 | 84 | Кисель | 200 | 84 | ||||
| 3-күн | 3-күн | ||||||||
| Тағамдардың атауы СӘРСЕНБІ (үшінші күн) | Тағамның шығуы | Бағасы | Тағамдардың атауы СӘРСЕНБІ (үшінші күн) | Тағамның шығуы | Бағасы | ||||
| 7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | ||||||
| гуляш (сиыр еті) | 80 | 300 | Ет тефтели (үрмелі) қызыл негізгі тұздық | 80/20 | 361 | ||||
| Сүзбеше | 50 | 120 | Гарнир: макароныпісірген сары майымен | 100 | 105 | ||||
| Гарнир қарақұмық | 100 | 150 | Тәтті тоқаш | 60 | 65 | ||||
| Қара бидай наны | 20 | 15 | Қара бидай наны | 20 | 15 | ||||
| Шай қантпен | 200 | 55 | Компот | 200 | 92 | ||||
| 4-күн | |||||||||
| Тағамдардың атауы БЕЙСЕНБІ (төртінші күн) | Тағамның шығуы | Бағасы | Тағамдардың атауы БЕЙСЕНБІ (төртінші күн) | Тағамның шығуы | Бағасы | ||||
| 7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | ||||||
| Сорпа горбушан | 200 | 249 | Балғын қызанақ пен қиярдан, қырыққабаттан салат | ||||||
| Бал | 5 | 25 | 60 | 57 | |||||
| Қырыққабат сәбізбен қоса салаты | 60 | 38 | Сорпа горбушан | 200/25 | 249 | ||||
| Қара бидай наны | 20 | 15 | Қара бидай наны | 20 | 15 | ||||
| Шай қантпен,лимонмен | 200/20/5 | 30 | Бал | 5 | 25 | ||||
| Шай қантпен,лимонмен | 200/20/5 | 90 | |||||||
| 5-күн | 5-күн | ||||||||
| Тағамдардың атауы Жұма (бесінші күн) | Тағамның шығуы | Бағасы | Тағамдардың атауы Жұма (бесінші күн) | Тағамның шығуы | Бағасы | ||||
| 7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | ||||||
| Биточки еттен қызыл негізгі тұздық | 80/20 | 452 | гуляш (сиыр еті) | 80 | 300 | ||||
| Гарнир: картоп езбесі | 100 | 132 | Гарнир: қарақұмық | 100 | 150 | ||||
| Қара бидай наны | 20 | 30 | Қара бидай наны | 20 | 15 | ||||
| Компот | 200 | 92 | Шырын | 200 | 144 | ||||
| Ватрушка | 60 | 137 | Сүзбеше | 50 | 120 | ||||