Текст
Мектеп меңгерушісі | |||||||||
_____________Оспанова С.Ж. | |||||||||
«Жаңаталап ауылының бастауыш мектебі» КММ балалардың | |||||||||
ыстық тамақтануын ұйымдастырудағы | |||||||||
екі апталық преспективалы ас мәзірі | |||||||||
2024-2025 оқу жылы | |||||||||
3 апта | 1-күн | 4-апта | 1-күн | ||||||
Тағамдардың атауы | Тағамның шығуы | Бағасы | Тағамдардың атауы | Тағамның шығуы | Бағасы | ||||
7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | ||||||
ДҮЙСЕНБІ (бірінші күн) | ДҮЙСЕНБІ (бірінші күн) | ||||||||
Сүтті ботқа пшеничная маймен | 150 | 153 | Сүтті ботқа "Дружба" маймен | 150 | 153 | ||||
Бутерброд маймен және ірімшік | 35 | 131 | Бутерброд маймен және ірімшік | 35 | 131 | ||||
Шай сүтпен, қантпен | 200/20/5 | 55 | Шай қантпен | 200/5 | 55 | ||||
Алма | 100 | 108 | Алма | 100 | 108 | ||||
2-күн | 2-күн | ||||||||
Тағамдардың атауы | Тағамның шығуы 7-10ж | Бағасы | Тағамдардың атауы | Тағамның шығуы 7-10ж | |||||
СЕЙСЕНБІ (екінші күн) | СЕЙСЕНБІ (екінші күн) | Тағамның шығуы 7-10ж | Бағасы | ||||||
Палау құстың етінен | 200 | 485 | Сәбіз ірімшік аралас салаты | 60 | 59 | ||||
Қызылша мейізмен салаты | 60 | 71 | Сиыр етінен жасалған үй қуырдағы(жаркое) | 200 | 456 | ||||
Қара бидай наны | 20 | 15 | Қара бидай наны | 20 | 15 | ||||
Кисель | 200 | 84 | Кисель | 200 | 84 | ||||
3-күн | 3-күн | ||||||||
Тағамдардың атауы СӘРСЕНБІ (үшінші күн) | Тағамның шығуы | Бағасы | Тағамдардың атауы СӘРСЕНБІ (үшінші күн) | Тағамның шығуы | Бағасы | ||||
7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | ||||||
гуляш (сиыр еті) | 80 | 300 | Ет тефтели (үрмелі) қызыл негізгі тұздық | 80/20 | 361 | ||||
Сүзбеше | 50 | 120 | Гарнир: макароныпісірген сары майымен | 100 | 105 | ||||
Гарнир қарақұмық | 100 | 150 | Тәтті тоқаш | 60 | 65 | ||||
Қара бидай наны | 20 | 15 | Қара бидай наны | 20 | 15 | ||||
Шай қантпен | 200 | 55 | Компот | 200 | 92 | ||||
4-күн | |||||||||
Тағамдардың атауы БЕЙСЕНБІ (төртінші күн) | Тағамның шығуы | Бағасы | Тағамдардың атауы БЕЙСЕНБІ (төртінші күн) | Тағамның шығуы | Бағасы | ||||
7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | ||||||
Сорпа горбушан | 200 | 249 | Балғын қызанақ пен қиярдан, қырыққабаттан салат | ||||||
Бал | 5 | 25 | 60 | 57 | |||||
Қырыққабат сәбізбен қоса салаты | 60 | 38 | Сорпа горбушан | 200/25 | 249 | ||||
Қара бидай наны | 20 | 15 | Қара бидай наны | 20 | 15 | ||||
Шай қантпен,лимонмен | 200/20/5 | 30 | Бал | 5 | 25 | ||||
Шай қантпен,лимонмен | 200/20/5 | 90 | |||||||
5-күн | 5-күн | ||||||||
Тағамдардың атауы Жұма (бесінші күн) | Тағамның шығуы | Бағасы | Тағамдардың атауы Жұма (бесінші күн) | Тағамның шығуы | Бағасы | ||||
7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | 7-10ж | ||||||
Биточки еттен қызыл негізгі тұздық | 80/20 | 452 | гуляш (сиыр еті) | 80 | 300 | ||||
Гарнир: картоп езбесі | 100 | 132 | Гарнир: қарақұмық | 100 | 150 | ||||
Қара бидай наны | 20 | 30 | Қара бидай наны | 20 | 15 | ||||
Компот | 200 | 92 | Шырын | 200 | 144 | ||||
Ватрушка | 60 | 137 | Сүзбеше | 50 | 120 | ||||